Stage en leerplekken

Leestijd:

Geriant biedt zowel stageplaatsen als leer/werkplekken voor een aantal functies. Leer/werkplekken zijn beschikbaar voor casemanager dementie, gz-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Stageplaatsen zijn beschikbaar voor verpleegkundig specialist en verpleegkundige niveau 3 en 4. Ook is het mogelijk stage te lopen voor de functie van secretaresse, directiesecretaresse en managementassistente.

Je kunt bij Geriant voor een aantal functies stage lopen. Ook zijn er leer/werkplekken. Dit doen wij zelf of in samenwerking met collega-zorgaanbieders. Voor de volgende functies heeft Geriant leer/werkplekken:

  • Casemanager dementie
  • GZ-psycholoog
  • Specialist ouderengeneeskunde

De invulling van leerwerkplekken geschiedt op basis van beschikbare formatieruimte.

Voor onderstaande functies hebben wij geen eigen leer/werkplekken maar bieden wij in samenwerking met collega-zorgaanbieders stageplaatsen aan:

  • Verpleegkundig specialist
  • HBO-V verpleegkundige
  • Verpleegkundige niveau 4
  • Verzorgende niveau 3

De Geriant-kliniek is een erkend leerbedrijf, gecertificeerd door SBB, voor MBO-3 en MBO-4 functies.

Ben je geïnteresseerd in een stage of leer/werkplek? Neem dan contact met ons op!

Opleiding tot casemanager dementie

Gerion heeft in samenwerking met Geriant en Alzheimer Nederland een landelijke opleiding voor casemanager op HBO-plus niveau ontwikkeld. De opleiding bouwt voort op de ervaring die Geriant sinds 2000 heeft opgedaan met het opleiden van casemanagers. Wil je hier meer over weten, kijk op de website van Gerion, www.gerion.nl.

Mocht je bij Geriant in dienst komen en nog geen opleiding tot casemanager hebben afgerond, dan stelt Geriant je in staat deze opleiding te volgen. Je wordt dan aangenomen als casemanager in opleiding.

Over Geriant

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Lees meer